Folkemødet på Bornholm...

Vi har efterhånden fået sat vores "stempel" på Folkemødet. I 2017 kørte vi Rå Køkkenet - et stort cirkustelt på selve folkemødepladsen - hvor vi bespiste 500 mennesker hver aften. Fra 2018 har vi dog valgt udelukkende at have fokus på vores private diningroom i Rå Huset længere oppe ad Strandvejen.

Her har vi med en stor stålkonstruktion fået overdækket alle øvre terrasser, så man både kan sidde tørt og lunt - også når vejret svigter. På "store terrasse" er der plads til 30 gæster ad gangen, og på "Side terrassen" er der langbord til 20 personer.

Vi har både brunch, frokost og middagsselskaber, og somme tider laver vi også receptioner og tager havearealet i brug.

For os er det vigtigt, at vi kører med samme priser hele året - folkemøde eller ej. Det er vores mål sammen med vores håndplukkede personale at skabe en hyggelig stemning i private rammer, hvor vi føler, vi kan sætte vores personlige præg på oplevelsen.

Vi er stolte af igen i år at arbejde sammen med blandt andre Skagerak møbler og Oh Oak keramik. Vi sætter stor pris på dansk design i solide, rå materialer, som afspejler sig i den bornholmske natur, der omgiver os. Det er med til at understrege smagen af de lokale råvarer, vi er så heldige at have på vores dejlige ø.

Glæder os til at se jer ved Folkemødet 2022.