Huset

Huset Rå ligger i Allinge på Bornholm. Med fly og taxa er det kun 50 minutter fra København. Vi har holdt sommerferie i byen de sidste 12 år, og nærer derfor en særlig kærlighed til dette sted på solskinsøen. Men vi håber, at folk lige som vi vil opdage, at Bornholm også kan bruges udenfor den traditionelle sommersæson. Derfor har vi bygget det, vi kalder et koncepthus. Et hus, som kommer til at danne rammen om vores forretning, som i fremtiden kommer til at byde på både kurser, kogebøger, køkkenredskaber og andre madrelaterede produkter.

I Huset Rå kan firmaer også holde møde i en helt ny form for private rammer som alternativ til de etablerede konferencehoteller. Jesper står for maden, og sammen sørger vi personligt for alt det praktiske til vores gæster.

 

Der er mange oplevelser man kan koble på turen. Er vejret til det, har vi et væld af sportsaktiviteter, som foregår i nordlandets pragtfulde natur, der ikke ligner noget andet sted i Danmark med sine høje klipper og turkisfarvede søer. Vi samarbejder med Bornholms Outdoor Center, som har et professionelt team, der udbyder både klatring, kajakroning, mountainbikes o.m.a.

Med Jespers 10 år som køkkenchef i Kongehuset ligger det også lige for at tilbyde kokkeskole til de gæster, som gerne vil give opholdet et ekstra pift. Det kan udbygges med vinsmagning eller en tur rundt til de lokale producenter eller måske et besøg i området med en naturvejleder, hvis der skal findes urter. Vi indhenter tilbud og skræddersyr oplevelsen.

Huset blev bygget færdig i december 2015 og indeholder 4 dobbeltværelser, som er individuelt indrettet. Hele førstesalen er et stort køkken/loungerum, hvor man kan nyde den flotte udsigt over Østersøen. De kæmpe store terrasser giver mulighed for at nyde hav-luften på en solskinsdag.

Emil Thorup har tegnet huset, som er bygget af Kalmar, og det fremstår i moderne funkisstil. Indenfor er vi inspireret af naturens rå materialer sat sammen med dansk møbeldesign og et uforligneligt køkken fra Boform designet specielt til Rå.

Beliggenheden er blot 80 meter fra det årlige folkemødes epicenter og 150 meter fra det nyrenoverede Hotel Nordlandet, som vi samarbejder med, når der skal bruges flere værelser.

Vi har gjort os umage for at skabe noget unikt, og vi glæder os til at modtage vores gæster.