arbejde i private rammer

Huset Rå ligger i Allinge på Bornholm. Med fly og taxa er det kun 50 minutter fra København. Vi har holdt sommerferie i byen siden 2004, og nærer derfor en særlig kærlighed til dette sted på solskinsøen. Vi håber, at folk lige som vi vil opdage, at Bornholm også kan bruges udenfor den traditionelle sommersæson.

Derfor har vi bygget det, vi kalder et koncepthus. Et hus, der danner rammen om vores forretning, som udbyder kurser, kogebøger, køkkenredskaber og andre madrelaterede produkter.

Vi henvender os primært til virksomheder, som ønsker at holde møde eller arbejde i en anderledes form for private rammer. Huset Rå er bygget med det formål at tilbyde virksomheder et get-away med en intim atmosfære, hvor man kan smage Jespers mad. Her vil vi personligt forkæle mindre grupper på 10-12 personer og sørge for en afslappet stemning i de luksuriøse rammer.

Der er mange oplevelser man kan koble på turen. Er vejret til det, har vi et væld af sportsaktiviteter, som foregår i nordlandets pragtfulde natur, der ikke ligner noget andet sted i Danmark med sine høje klipper og turkisfarvede søer. Vi samarbejder med Bornholms Outdoor Center, som har et professionelt team, der udbyder både klatring, kajakroning, mountainbikes o.m.a.

Med Jespers 10 år som køkkenchef i Kongehuset ligger det også lige for at tilbyde kokkeskole til de gæster, som gerne vil give opholdet et ekstra pift. Det kan udbygges med vinsmagning eller en tur rundt til de lokale producenter eller måske et besøg i området med en naturvejleder, hvis der skal findes urter. Vi indhenter tilbud og skræddersyr oplevelsen.

Huset blev bygget færdig i december 2015. Hele førstesalen er et stort køkken/loungerum, hvor man kan nyde den flotte udsigt over Østersøen. De kæmpe store terrasser giver mulighed for at nyde hav-luften på en solskinsdag.

Emil Thorup har tegnet huset, som er bygget af Kalmar, og det fremstår i moderne funkisstil. Indenfor er vi inspireret af naturens rå materialer sat sammen med dansk møbeldesign og et uforligneligt køkken fra Boform designet specielt til Rå.

Beliggenheden er blot 80 meter fra det årlige folkemødes epicenter og 150 meter fra det nyrenoverede Hotel Nordlandet, som vi samarbejder med, når der skal bruges flere værelser.

Vi har gjort os umage for at skabe noget unikt, og vi glæder os til at modtage vores gæster.