Morgenskyr med sprød rugbrød og lidt fra efterårshaven

Det er nok nogen gange bare at kigge ud af vinduet, for at få lyst til at peppe sin morgenmad lidt op...

Et par gamle skiver rugbrød og lidt æble og bær fra haven blev til topping til min morgenmad.

Start med at bryde eller skære brødet i mindre stykker. Lad smørret bruse op på en medium varm stegepande, og kom brødstykkerne på. Rist dem gyldne og sprøde i smørret. Kom honning på panden, og lad det karamellisere ind omkring rugbrødet. Fordel det hele på lidt køkkenrulle eller bagepapir. Det vil blive helt sprødt, når det er kølet af.

Kom brød, bær og tern eller stave af æble på skyren og kom lidt mere honning på.  

  • 2 dl. skyr
  • 2 skiver rugbrød
  • 1 spsk. smør
  • 2 spsk. flydende honning
  • 1 æble
  • 1 håndfuld bær

Kommentar