Kogebog in the making...

Så er to ugers hårdt slid overstået. Jeg var i huset på Bornholm sammen med Politikens forlag og fotograf Columbus Leth afsted for at skyde billederne til de ca. 78 retter, der udkommer i min kogebog til efteråret. 

 

Jeg har aldrig haft så lang en indkøbsseddel. Forestil dig lige, hvor mange forskellige ting, der skal handles ind, og ikke mindst de meget underlige mængder. Især fordi bogens tema er som det er. Jeg vil lade det være en overraskelse, hvad der sker i den, men jeg tør godt at love, at det ikke er noget man har set før. Jeg er meget spændt på, hvordan den bliver modtaget derude... 

Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt jeg ville kunne stå op, når dagene var overstået. Om jeg overhovedet ville kunne trille ud af sengen den næste morgen, for bare at tage hul på endnu en crazy dag, med 1000 ting, forløb og logistik-tanker i hovedet. Men det gik. Og det var skide sjovt. men hårdt... øh jo jo. 

 

Ulla Mervild fra Politiken var fuldstændig fantastisk derovre. Hun holdt sammen på alle trådene. Mindende mig om små vigtige detaljer og om de rettelser der løbende opstod undervejs. De skulle naturligvis noteres ned og opskrifterne rettes til, så alt kommer til at fungere for jer, der jo skal give jer i kast med retterne. Der er ikke noget værre, synes jeg, end kogebøger hvor opskrifterne ikke passer, eller for den sags skyld kogebøger uden billeder, til at vise hver en ret. Jeg er selv meget visuel, og det bærer bogen virkelig præg af. 

Jeg kan tilføje at de gange Annette, hende min hustru altså, har fået lov til at læse opskrifterne, har hun sagt hver gang: "men skat, det er jo sådan en kogebog jeg ønsker mig. Det er virkelig sådan en, jeg kommer til at bruge". Det tager jeg som en kompliment... 

Jeg har smidt lidt billeder fra processen ind i arrtiklen her, men alle de skønne madbilleder, må I vente med at se til bogen er helt klar... 

 Glæder mig til at høre, hvad I synes om den. 

 

Kommentar