Det er her du/I kan komme ind i Huset Rå, og lave mad sammen med mig.

 

Antallet er på mindst 8 og max 14 personer.

 

Mine kokkeskoler er ikke som mange andre, hvor der er 12 ens stationer til aftenens 12 gæster. Her hos mig laver man mad, som var man hjemme hos en god ven... Det sjove er faktisk, at det er lige præcis, hvad vi er, når I tager hjem bagefter... 

Vi mødes i Rå huset til et glas kold hvidvin og lidt snacks. Jeg fortæller om huset, og om hvad menuen står på i dag. Vi gennemgår ret for ret.

Tanken er så, at jeg deler gruppen op i 3 mindre grupper. En gruppe laver forret, en hovedret og den sidste desserten...  

Skulle der undervejs blive stillet et klogt spørgsmål, slår jeg lige på glasset, og demonstrerer i plenum. Er det et dumt spørgsmål, skal jeg nok lade være med at sige det højt... 

Alt imens vi laver mad sammen, er der fri adgang til både snacks og vin. Det skal jo være lidt hyggeligt...

Forretsholdet anretter forrretten, og forkæler de andre. Så er det næste holds tur osv. 
Jeg gør meget ud af at vise, hvor meget man egentlig kan gøre klar, inden ens gæster kommer. Det er irriterende at bruge al sin tid i køkkenet, mens ens gæster sidder inde ved bordet. På samme tid vil man jo gerne imponere lidt... 

Jeg sammensætter en vinmenu, der passer til maden, og aftenen slutter med lidt kaffe. Folk plejer ikke at ville hjem. 

Prisen for kokkeskolen med snacks, vin under madlavningen, 3 retters menu, vinmenu og kaffe er: 2000,- plus moms pr. pers.